End Of Life

Оплакване от всичко

2 мнения в тази тема

Доста се чудих да се занимавам или да не си мръдна пръста, но няма как да продължавам да си мълча за това какво се случва с сървъра...

Играя доста често в сървъра, може би всеки ден дори, но всичко което се случва в сървъра е ПОД ВСЯКАКВА КРИТИКА. Влизам и какво се случва вътре?????

(ХАКЕРИ,МАЙКИ,ОБИДИ,RETRY) с една дума ЗЛЕ. Всеки влиза (Т) загубят ли играта, задължително 1/2 играча дават retry и отново влизат (Т), това е абсолютно всеки рунд. Хакери всеки път като играя летят в сървъра В БУКВАЛЕН СМИСЪЛ ЛЕТЯТ. Наскоро обидих 1 от хакерите и познайте, спря ми нета.. с кеф да влезнеш и да играеш отново тука. Свидетел съм на това как хората се оплакват и излизат заради тия дечица. Сега ще си кажете, след като си имаш верига защо играеш при нас? Еми играя защото на мен лично си ми харесва сървъра(който аз съм направил) и предимно играят слаби играчи който са на моето ниво! Обидата вътре в този сървър е все едно за (здравей), толкова много се обижда, че просто нищо друго не се пише вътре.И за последно да спомена хакерите от около 15 години играя цс и за 1ви път през живота си виждам толко много хакери в сървър! Ето и едно актуално демо от днес, сами може да видите (ОБИДИ-ХАКЕР-НИКЪВ БАЛАНС).

 

https://dox.abv.bg/download?id=4dfef4f86b

 

ВСИЧКО ТОВА СЕ ОТНАСЯ ЗА HIDENSEEK СЪРВЪРА!

0

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като котарака го няма мишките празнуват :Д Грозна работа е в сървърите ! Взели сме мерки доколкото е възможно да се вземат . Скоро като се върна всичко ще фърчи , но не по мапа , а извън цс . А тия които спират нета ще им кажа , че това е подсъдимо и много да внимават и с тях ще се разправям ЛИЧНО ако се наложи . Имам поне 300 съобщения в скайп просто нямам никакво време . Случиха ми се много неща и в личен и в професионален план така че просто не всичко е цс и не всичко е ОК при мен :) Но нещата не може да продължават така за напред , ако не се стегнем  искал не искал трябва да спирам всичко ! Просто не става така :) Иначе разбирам , че  като ни няма с батмана и си мислите на тия и им е през ....  , ама не е така  ! !! Дръжте печено и покажете , че сте мъже и точни админи , които помагат на обикновения играч ( винаги е била такава политиката ни за това се различаваме от другите вериги )  в тия трудни моменти ! ! Иначе като цяло Енд нямам против за оплакването , но си знам тия работи където стават ! ! !   Това е демокрацията и ние в плейгроунд винаги ще спазваме демокрацията и свободата на словото  докато съществуваме  ! Бъдете живи и здрави всички и  имайте ценностна система и принципи защото те са най - важни в живота и изграждат характера и държанието ви ! !

-1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.