Enhanced

VIP
 • Мнения

  25
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  8

Всичко публикувано от Enhanced

 1. За целия екип и клана, в който играя (wNv):
 2. Не съм професионалист, но имам някакви. 3 медaла по плуване ( единия е златен), първо място на 800м. (лека атлетика) в област Плевен, капитан на отбора по волейбол в училище (докато бях ученик, бяхме доста добро отборче :Д).
 3. В тази тема, нека всеки се представи с няколко изречения. Започвам аз: Казвам се Андрей. На 20 навършени години съм, живея в гр.Плевен. Работя и уча, висше в ТУ Габрово - специалност "Мехатроника". Работя на длъжност "Ръководител ОЦ Плевен" в ЧЕЗ ( енергото ) към дирекция "Експоатация и поддържане".
 4. Футбол, също така и волейбол.
 5. Всеки админ ще го иска това, но се замислете, как ще може да отделя време за всичките сървъри. Физически е невъзможно да си навсякъде, разбирам ги искат права, но това е безсмислено. Ако искат права във втори сървър, нека пуснат кандидатура, но да имат добра активност в него. Човек като е съсредоточен в едно нещо го върши качествено, когато е в няколко неща, това му пречи, това важи и в тази ситурация. Пък и така те ще заемат мястото на хора, които биха били редовни админи в определен сървър. Замислете се малко. Това е лично мое мнение, не ангажирам никого с него, решението си е изцяло ваше.
 6. Нямам времето и желанието за игри, единствено играя CS 1.6, заради това избирам нея.
 7. Много са при мен, а и постоянно се сменят, но в момента са тези двете:
 8. Плюсове: Добър процесор и рам памет, което ти гарантира добра работа на телефона. Дисплея е IPS, добър е, но не е като AMULED. Дизайна е добър. Минуси: Малка батерия 2150 mAh, стар андройд lollipop 5.1 (Леновото ми е с него, а Самсунга ми е с 7 и разликата е голяма). За камерата не знам какво да кажа, няма да е лоша, но не очаквай и да е много добра. Като цяло за тия пари не може да се иска чудеса, даже е добро телефончето за тия парици.
 9. С два телефона съм, понеже имам няколко СИМ карти, които използвам ( лична + 2 служебни ). Единия е Samsung J5 2017, а другия Lenovo K5 Note. Самсунг-а ме хвана с качеството си на картина, качеството си на снимки (13 мегапиксела предна и 13 задна и двете са със светкавица), също така ефектите, които самсунг използва, за да направи атрактивна работата с телефона. Леново пък от друга страна не се слави като самсунг с добра камера и добро качество на картина, но като работа, бързина на действията определено Леново е по-добрия телефон, също така батерията издържа повече, не е с по-големи параметри от самсунга, но повече мога да го товаря и работи по-добре. Извода е: За личен телефон е по-добър самсунг-а, а ако търсите телефон, с който да си вършите работата Ви препоръчвам Леновото. Казвам тези неща, за да помогна ако някой се колебае при избора си на телефон.
 10. Преди една година започнах отново да играя цс след 5 годишна пауза. Започнах в тази верига, която тогава се казваше csbulgaria.eu, играех редовно, сървърите ги бях намерил в cs-bg.info. Предложиха ми да стана админ, станах, след това VLADI1914 остана доволен от работата ми и ми предложи поста "сървър отговорник", приех, след това модератор, а последните месеци и администратор.
 11. AC Milan - втория най-титулуван отбор в Европа, след Реал Мадрид.
 12. Фен съм на японските автомобили и американския мускул. Но най-впечатляващ вид имат Ford Mustang Shelby и Chevrolet Camaro. А за качество са дръпнатите (японските).
 13. 1. Напиши си темата както трябва, има образец, който съм дал и се пише на КИРИЛИЦА. 2. Няма доказателство, НЕ съм киквал и слейвал без причина! На тоя мап прозорците не се чупят, а ти беше единствения играч, който ги чупи, предупредих те много пъти. 3. Наричаш ме "боклук" и ме заплашваш 1 час, че ще остана без права и накрая викаше "ако ме баннеш ще стане по-сериозно" и си просеше банна, който е за 5 минути, за да ти покажа, че не ме интересува никой и нищо след твоето държание. 4. Само теб съм баннал. Има лог. 5. Продължавай така и ще получиш вечен бан!
 14. Тук може да публикувате вашите снимки от сървъра, било то забавни или на вашия статс.
 15. Заглавието. Аз няма да казвам защото са много, а и няма да се сетя за всички.
 16. 1. Ник на админа: 2. Вашият ник: 3. Доказателство: 4. Причина, поради която сте баннати: 5. Сървър, от който сте баннат: Оплаквания без доказателство, няма да бъдат разглеждани!
 17. 1. Ник на админа: 2. Вашия ник: 3. Доказателство демо/снимка на нарушението: 4. Сървър, в който е направил нарушението: 5. Провинението му: В демото или снимката, трябва да присъства момента на нарушението! Оплаквания без доказателство, няма да бъдат разглеждани!
 18. 1. Ник на играча: 2. Вашия ник: 3. Доказателство демо/снимка на нарушението: 4. Сървъра, в който е направил нарушението: 5. Провинение: 6. IP адрес на нарушителя + снимка: В демото или снимката, трябва да присъства момента на нарушението! Оплаквания без доказателство, няма да бъдат разглеждани!
 19. Образец: 1. Име: 2. Години: 3. От кога се занимавате с Photoshop: 4. Няколко ваши изработки: 5. Скайп за връзка: Изисквания: 1. Трябва да сте редовни във форума! 2. Трябва да сте сериозни със заявките! 3. Трябва да имате прилично държание! Всеки има право на мнение!!!
 20. Образец: 1. Име? 2. Години? 3. Защо искате да сте модератор тук? 4. Имате ли опит и ако е да, къде ? 5. Скайп за връзка: Изисквания: 1. Трябва да сте запознати с правилата на форума! 2. Трябва да имате опит като Глобален Модератор! 3. НЕ трябва да сте имали предупреждения! 4. Трябва да сте активен във форума! 5. Трябва да сте регистриран от минимум 20 дни! 6. Трябва да сте имали прилично държание! Всички имат право на мнение!!!
 21. 1. Име: 2. Години (препоръчително е да имате 15): 3. Nickname в игра? 4. За кой сървър се кандидатирате? 5. Имате ли опит като админ и къде? 6. Защо искате да сте админ? 7. По колко време можете да отделяте за сървъра? 8. Линк към вашия Game-trackers: 9. Skype за връзка: Изисквания: 1000 минути игра в сървъра (не като спектатор) и е препоръчително да имате навършени 15г. Всички имат право на мнение!!!