Guardian

VIP
 • Мнения

  67
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  23

Guardian последно спечелен ден Декември 6 2018

Guardian имаше най-много харесвания!

Обществена Репутация

-11 Bad

Относно Guardian

 • Ранг
  Редовен
 • Рожден ден 20.07.1997

Последни посетители

928 профилни разглеждания
 1. Имаш потенциал
 2. Като гледам и този "Nenormalnik" си позволява да си отпуска езика така,че може да го предупредите.
 3. Сериозно? 3 дена след първата..
 4. Отхвърлен. Покрии хилядата минути които иска веригата,бъди редовен и в форума, опознай обстановката и следи нещата, и ще получиш шанса да станеш част от екипа на cs playground.
 5. Всичките айпи адреси дадени тука водят към теб нинджа. Моля да се прекрати този безсмислен разговор и да се изчака за краен отговор по тази тема.
 6. Одобрен си. Свържи се със собственика да ти даде привилегиите. И този път умната. 😉
 7. Потребителя се отказа от това да бъде админ.
 8. Момент.. ти не си ли вип, защото си нямал време за cs? 😀
 9. На кантар съм за тебе ама ай не си направил смъртоносна грешка,но глей да си стабиляга тоз път шот трети път няма има. Имаш за от мен.
 10. Не виждам смисъл просто, дори трябва да се затворят кандидатурите за модератори, то на седмицата 2 теми какво ще модерираш? 😁 Ако имаш идеи ги сподели,но какви идеи можеш да дадеш за цс верига? Всичко, което трябва да има една верига вече го има 😁 Предполагам ще се измъкнеш с " няма смисъл да споделям идеи ако няма да ме оцветите в зелено " 😁 Не ме разбрай погрешно въобще нямам лошо мнение за теб,нито цяла да те обидя, опитвам се да кажа, че веригата има нужда повече от идеи и пари отколкото от още цветни. Излязох леко от темата,но нямаше как да ти го обясня друго яче 😁 и така, не от мен и то не, защото не вярвам,че можеш да се справиш, а защото е безсмислено да има трети модератор при 1-2 теми на седмицата ако въобще има теми 😀