VLADI 1914

Собственик
 • Мнения

  52
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  47

VLADI 1914 последно спечелен ден Август 29

VLADI 1914 имаше най-много харесвания!

Обществена Репутация

29 Excellent

3 Последователи

Относно VLADI 1914

 • Ранг
  Напредващ

Последни посетители

471 профилни разглеждания
 1. Най съм мразел някой да ми дава зор по кандидатури . Когато това се е случвало винаги съм бавел умишлено с цел да видя дали админа е психически стабилен . Ееее тоз кандидат ви гарантирам , че няма да е админ в тази верига докато аз съм собственик ОТХВЪРЛЕН ! ! ! !
 2. И двата тиквеника са отнесени ! ! Сори за бавната реакция но имах страшно много работа , но сега съм тук и ще има справедливост : ) Благодаря за доклада !
 3. Не е работа на модераторите да решавате кой да е модератор и кой не . Може да изразите мнение , но да заключвате теми повече неща да виждам (също така и като има кандидат за админ няма да заключвате ) . Защото може да съм казал на някой опитен и наш човек да пусне кандидатура и вие си го отхвърляте .Всяка кандидатура трябва да има минимум 4-5 мнения и тогава да се отхвърля . А отностно тоя кандидат правилно сте постъпили .
 4. Миии не се приемат съжаленията ти , а колкото до обещанията ти не мога да кажа дали ще се повтори или не щото просто няма да ти се даде шанс на този етап . ОТХВЪРЛЕН ! ! !
 5. Ти си онзи брата на Killer 2.0 нали ? Дето преди беше баннал от неговия ник един играч без нищо ? Или се бъркам ?
 6. Малко ти е било кикването . Аз ако съм бил вътре съм щял да те слапвам и слайвам докато ти дойде акъла ! ! Браво на играча дето ни казваше , че си хак а никой не му вярваше
 7. Всички Ип адреси водят към един играч и той е черната нинджа ! ! Дадохме му шанс да е админ ДОРИ БЕЗ КАНДИДАТУРА , а той ни се изплю на доверието . От този момент на там админи без кандидатури НЯМА ДА ИМА В ТАЗИ ВЕРИГА ДОКАТО АЗ СЪМ СОБСТВЕНИК ! ! !
 8. За ентен път се банват играчи с цел да се покаже мъжество ! ! ! Това че сме ви дали права не значи да се правите на нещо повече от другите играчи . Докато не чуя логично обяснение подкрепено с доказателства админа остава без права , защото ми писна да ви обяснявам как да се държите с малкото останали ни играчи ! ! !
 9. Враца си е Враца :Д:Д Давай ник и пасс на лс и успех :Д
 10. Кой отбор според вас ще спечели световното и какво ви е мнението за мачовете изиграни до тук ? И защо така според вас Германия отпадна в груповата фаза ?
 11. ОТХВЪРЛЯ СЕ
 12. Принципно нямам думи каква некомпетентност от страна на админа . Бана съм ти го махнал още веднага просто го чаках да видя какво ще измъдри като оправдание . А оправданието е че брат му бил , а не той :Д Тцтцтц как може да гоните малкото КАДЪРНИ ИГРАЧИ по тоя грозен начин . На админа са му взети правата и се съмнявам в близко бъдеще да има бан флаг . ПРиятна игра в сървърите ни и и се извинявам за причиненото главоболие . Howlow пиши ми на скайп да ти дам вип за компенсация !
 13. Горе долу е обяснил Габриел за какво идва реч . На тоя етап няма ме нужда от модератори . ОТХВЪРЛЯ СЕ ! ! !