VLADI 1914

Собственик
 • Мнения

  59
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  56

VLADI 1914 последно спечелен ден Май 7

VLADI 1914 имаше най-много харесвания!

Обществена Репутация

-13 Bad

7 Последователи

Относно VLADI 1914

 • Ранг
  Напредващ

Последни посетители

697 профилни разглеждания
 1. Еми какво да ви кажа ! До сега си затварях очите , но въпросният админ направи 3-4 бана , които не му правят чест ! Махнал съм му правата , а на играча се извинявам и му пожелавам приятна игра в сървъра и за напред дано няма проблем !
 2. По таз логика утре някой може да ти каже , че някой е бил с хак и ти да го баннеш без да видиш доказателство Ако още веднъж някой админ банне или слапне някой БЕЗ ЛИЧНО ДА Е ВИДЯЛ НАРУШЕНИЕ ще го изтрия без да го предупреждавам . 1001 пъти съм ви казвал , че съм ви дал тия права с цел да помагате на играта и на играчите , а не да се правите на велики ! Лека и спокойна вечер и се извиняваме на играча за причиненото неудобство .
 3. А аз искам да стана като Новак Джокович , ама трудна работа !!! Продължавай да опитваш де току виж си ме хванал в добро настроение ( надали де кат гледам как се движи веригата докат ме няма :Д ) ! !
 4. Прояви творчество с ника - НЕ МИ ХАРЕСВА :Д Иначе ме намери с в скайп да ти адна права ! ! !
 5. Като котарака го няма мишките празнуват :Д Грозна работа е в сървърите ! Взели сме мерки доколкото е възможно да се вземат . Скоро като се върна всичко ще фърчи , но не по мапа , а извън цс . А тия които спират нета ще им кажа , че това е подсъдимо и много да внимават и с тях ще се разправям ЛИЧНО ако се наложи . Имам поне 300 съобщения в скайп просто нямам никакво време . Случиха ми се много неща и в личен и в професионален план така че просто не всичко е цс и не всичко е ОК при мен Но нещата не може да продължават така за напред , ако не се стегнем искал не искал трябва да спирам всичко ! Просто не става така Иначе разбирам , че като ни няма с батмана и си мислите на тия и им е през .... , ама не е така ! !! Дръжте печено и покажете , че сте мъже и точни админи , които помагат на обикновения играч ( винаги е била такава политиката ни за това се различаваме от другите вериги ) в тия трудни моменти ! ! Иначе като цяло Енд нямам против за оплакването , но си знам тия работи където стават ! ! ! Това е демокрацията и ние в плейгроунд винаги ще спазваме демокрацията и свободата на словото докато съществуваме ! Бъдете живи и здрави всички и имайте ценностна система и принципи защото те са най - важни в живота и изграждат характера и държанието ви ! !
 6. Мисля да ти дам шанс . Намери ме на скайп или на лс ми дай пасс и ник ! Успех и дано се справиш с хакерите , които ни ги пускат умишлено от други вериги с цел да ни бутнат сървъра , но не се получава 24/7 си е фул ОДОБРЕН ! ! !
 7. Най съм мразел някой да ми дава зор по кандидатури . Когато това се е случвало винаги съм бавел умишлено с цел да видя дали админа е психически стабилен . Ееее тоз кандидат ви гарантирам , че няма да е админ в тази верига докато аз съм собственик ОТХВЪРЛЕН ! ! ! !
 8. И двата тиквеника са отнесени ! ! Сори за бавната реакция но имах страшно много работа , но сега съм тук и ще има справедливост : ) Благодаря за доклада !
 9. Не е работа на модераторите да решавате кой да е модератор и кой не . Може да изразите мнение , но да заключвате теми повече неща да виждам (също така и като има кандидат за админ няма да заключвате ) . Защото може да съм казал на някой опитен и наш човек да пусне кандидатура и вие си го отхвърляте .Всяка кандидатура трябва да има минимум 4-5 мнения и тогава да се отхвърля . А отностно тоя кандидат правилно сте постъпили .
 10. Миии не се приемат съжаленията ти , а колкото до обещанията ти не мога да кажа дали ще се повтори или не щото просто няма да ти се даде шанс на този етап . ОТХВЪРЛЕН ! ! !
 11. Ти си онзи брата на Killer 2.0 нали ? Дето преди беше баннал от неговия ник един играч без нищо ? Или се бъркам ?
 12. Малко ти е било кикването . Аз ако съм бил вътре съм щял да те слапвам и слайвам докато ти дойде акъла ! ! Браво на играча дето ни казваше , че си хак а никой не му вярваше