Anzu

Потребител
 • Мнения

  7
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  8

Anzu последно спечелен ден Май 30 2018

Anzu имаше най-много харесвания!

Обществена Репутация

-3 Poor

Относно Anzu

 • Рожден ден 13.06.2000

Последни посетители

171 профилни разглеждания
 1. 1. Име? Джани.2. Години? 17г. (след 2 седмици правя 18).3. Защо искате да сте модератор тук? Защото знам, че сте точни и сериозни. В момента трудно се намира такава верига - повечето са еднодневки. Имам идеи за веригата, който мисля, че ще са от полза за развитието. Имам свободно време, желание, а и също така нужния опит. 4. Имате ли опит и ако е да, къде ? Преди време се заниманах с вериги. Бил съм в стари вериги, които вече не съществуват. (AlienPlay, RealisePlay, QuadGS).5. Скайп за връзка: PM. Ако имате въпроси - можете да питате.
 2. HACKNET - DELUXE До края на промоцията има 2 дена.
 3. Аз пък направих само една игра с ботове и след това изтрих играта.
 4. HLTV models представляват бързо сменящи се оръжия (без да се въртят и разни такива работи). Инсталация : Много е лесно просто сваляте, отварята папката и слагате .mdl файловете в GameDir/cstrike/models и натискате YES ! Ето как се сменят оръжята : ДЕМО *ЗАБЕЛЕЖКА* Те се сменят бързо ама не можете веднага да стреляте това е само като ефект иначе си се чака нормално между стрелянето с едно оръжие и после друго ! Мирър: http://www.mediafire.com/?mcc12hc9czch0pt
 5. От приятел.
 6. Здравейте, тука можете да добавяте информация за игри, които в дадения момент са безплатни. GALACTIC CIVILIZATIONS II: ULTIMATE EDITION Побързайте, остава още 1 ден за свършването на промоцията!